Het begin

Op 1 januari 2010 zijn Cora en Angelina gestart met verloskundigenpraktijk Goed Begin. Ze zijn samen begonnen aan de Groeneweg in Renkum en besloten na enige tijd te verhuizen naar de Europalaan. Dit is het gezondheidscentrum van Renkum, waar je ons tot op heden kan vinden op de begane grond. Een jaar na de start van de praktijk werd er een tweede spreekuurlocatie geopend in Oosterbeek, in gezondheidscentrum ‘De Dennenkamp’ aan de Generaal Urquhartlaan. Hier zijn we in eerste instantie gestart in onderhuur bij het consultatiebureau, maar sinds september 2017 hebben we ook hier ons eigen plek op de 2e verdieping. In oktober 2016 heeft Sanne zich bij het team gevoegd en heeft zij zich in 2018 gespecialiseerd als echoscopiste. Sinds de zomer van 2018 bieden we dan ook echo’s in eigen praktijk. 

Visie

Wij zijn een kleinschalige praktijk met twee verloskundigen en een praktijkondersteuner. Alle drie verschillend, maar wat ons bindt is onze grote passie voor het vak, waarbij een ieder binnen het team zijn eigen kracht heeft en we elkaar aanvullen.

We zetten als praktijk persoonlijke zorg voorop. Dit houdt in dat we voor jullie een vast en veilig gezicht willen worden. Waarbij wij het geweldig vinden met jullie mee te mogen lopen in dit stuk van jullie leven. Het krijgen van een kind is een grote verandering in het leven en weten wie daarbij aanwezig zijn is met een kleinschalig team een groot voordeel. Dit bieden wij zowel tijdens de zwangerschap maar zeker ook bij de bevalling. Als de bevalling medisch wordt is dit geen reden voor ons om weg te gaan. We blijven bij je en ondersteunen jullie bij de bevalling. Als verloskundige noemen wij dit continuïteit van zorg.

Als praktijk vinden wij het belangrijk dat je je gehoord voelt en de zorg krijgt zoals jij deze voor ogen hebt. Een volledig persoonlijke zorg op maat waarbij jullie de regie in handen hebben. Elk mens is anders en een ieder heeft zijn eigen wensen. Voor ons is dit een natuurlijke (holistische) manier van begeleiding.