Voorstellen

Cora staal
Verloskundige
Ik ben geboren en getogen in Heelsum. Alleen voor mijn opleiding tot verloskundige heb ik dit dorp verlaten. In 2002 heb ik mijn diploma behaald, ben teruggekeerd en gelijk aan de slag gegaan als verloskundige binnen de gemeente Renkum. Momenteel woon ik dus nog steeds in het huis waar ik geboren ben. Het is voor mij nog altijd een uitdaging om met mijn 17 jaar ervaring zorg te verlenen op een manier die aansluit bij de belevingswereld, wensen en behoeften van onze cliënten.
Daarnaast heb ik een passie om minderbedeelde mensen in onze samenleving te ondersteunen en te helpen. Daarvoor heb ik in 2020 de stichting Goed Gestart gezinsspullenbank opgericht.

 

 


Sanne Welgraven-Smit
Verloskundige & Echoscopiste
Al sinds oktober 2016 ben ik werkzaam bij Goed begin. Een thuiswedstrijd, ik ben zelf geboren in Oosterbeek dus een aantal van jullie zullen me mogelijk herkennen. Ik heb altijd verloskundige willen worden en vind het bijzonder hoe ik aanstaande ouders met gezelligheid, humor en passie voor het vak mag begeleiden door 9 maanden zwangerschap, bevalling en kraambed. In 2022 ben ik moeder geworden van een prachtige zoon en vond ik het erg bijzonder om nu het vak te ervaren van de andere kant. Naast verloskundige zorg ben ik binnen het team ook de echoscopiste, dus zal je mij tegen komen bij alle echo’s die verricht worden binnen de praktijk.


Angelina van Heumen
Praktijkondersteuner & Homeopaat
Ik heb ruim 20 jaar als verpleegkundige gewerkt op de kraamafdeling en verloskamers van ziekenhuis Rijnstate. Zelf moeder van vijf kinderen dus ook veel praktijkervaring betreffende zwanger zijn, bevallen en opvoeden. In 2012 heb ik mijn opleiding tot klassiek homeopaat afgerond en kan ik van hieruit ondersteuning bieden bij allerhande klachten.

 


Sabine Ligthart
Verloskundige
Ik ben in juni 2022 afgestudeerd als verloskundige. Direct gestart bij een praktijk in Zevenaar en nu mag ik werken bij deze onwijs fijne praktijk Goed Begin.
Na lang in het buitenland te hebben gewoond heb ik nu samen met mijn vriend de rust gevonden in het Nederlandse Gelderland.
Ik neem graag de tijd om samen te kijken naar de behoeften van jou en je partner tijdens de de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.
Ik heb er erg veel zin in om jullie te ontmoeten!