Voorstellen

Cora staal
Verloskundige
Ik ben geboren en getogen in Heelsum. Alleen voor mijn opleiding tot verloskundige heb ik dit dorp verlaten. In 2002 heb ik mijn diploma behaald, ben teruggekeerd en gelijk aan de slag gegaan als verloskundige binnen de gemeente Renkum. Momenteel woon ik dus nog steeds in het huis waar ik geboren ben. Het is voor mij nog altijd een uitdaging om met mijn 17 jaar ervaring zorg te verlenen op een manier die aansluit bij de belevingswereld, wensen en behoeften van onze cliënten.
Daarnaast heb ik een passie om minderbedeelde mensen in onze samenleving te ondersteunen en te helpen. Daarvoor heb ik in 2020 de stichting Goed Gestart gezinsspullenbank opgericht.

 

 


Sanne Welgraven-Smit
Verloskundige & Echoscopiste
Ik heb in 2014 mijn opleiding afgerond aan de Academie verloskunde te Maastricht. Hierna ben ik gelijk gestart met werken in Heerenveen en Zevenaar, niet allemaal naast de deur maar wel een mooie mogelijkheid om gelijk veel praktijk ervaring op te doen. Sinds oktober 2016 werk ik bij Goed Begin. Een thuiswedstrijd, ik ben zelf geboren in Oosterbeek dus een aantal van jullie zullen me mogelijk herkennen. Ik heb altijd verloskundige willen worden en vind het bijzonder hoe ik aanstaande ouders met gezelligheid, humor en passie voor het vak mag begeleiden door 9 maanden zwangerschap, bevalling en kraambed. In juni 2018 heb ik mijn opleiding tot echoscopie afgerond en verricht ik binnen de praktijk echo’s. Ik vind dit een ontzettend leuke aanvulling binnen mijn vak.


Angelina van Heumen
Praktijkondersteuner & Homeopaat
Ik heb ruim 20 jaar als verpleegkundige gewerkt op de kraamafdeling en verloskamers van ziekenhuis Rijnstate. Zelf moeder van vijf kinderen dus ook veel praktijkervaring betreffende zwanger zijn, bevallen en opvoeden. In 2012 heb ik mijn opleiding tot klassiek homeopaat afgerond en kan ik van hieruit ondersteuning bieden bij allerhande klachten.