Verhuurmogelijkheden

Bevalbad

Als praktijk bieden we de mogelijkheid om een bevalbad te huren. Dit is een opblaasbaar bevalbad. De huur van het bevalbad bedraagt €85,-,  dit is inclusief binnenhoes en accessoires. Mocht het zo zijn dat je onverhoopt door het verloop van de bevalling geen gebruik maak van het bevalbad mag je de binnenhoes (in verpakking) retour doen en krijg je €40,- terug.

Indien het bevalbad of één van de bijgeleverde accessoires kapot of kwijt raakt zijn we genoodzaakt hiervoor extra kosten in rekening te brengen. Vervangingswaarde voor het bevalbad is €100,-. Indien een van de accessoires kapot of kwijt raken brengen wij hier €20,- per item voor in rekening.

Mocht je in het ziekenhuis poliklinisch willen bevallen is het niet nodig een bevalbad te huren want beide ziekenhuizen bieden de mogelijkheid om in bad te bevallen. In het ziekenhuis Rijnstate zijn er mooie ruime ligbaden en in het ziekenhuis Gelderse Vallei hebben ze ook de mogelijkheid een opblaasbaar bevalbad te gebruiken. Hier komen dan wel eenmalig extra kosten bij van €85,-.